luni, 25 iulie 2011

Adio Amy...

Nu sunt fan Amy Winehouse,insa n`am ce spune despre ea rau.....a fost o artista adevarata(desii avea probleme cu alcoolul si drogurile).Unii spun ca nu a fost buna de nimic,si asta doar pentru ca era consumatoare de droguri sau alte chestii,dar nu e asa,canta chiar bine pot spune,si nu sunt singura de aceasta parere.
Ultimele ei cuvinte au fost `te iubesc,mami`.(ce dragutz)."Sunt cuvinte pe care le voi pretui mereu" declara mama artistei.Mai spune si ca decesul lui Amy a fost doar o chestiune de timp, iar sambata, cand a vazut-o pentru ultima oara, si-a dat seama ca sfarsitul i se apropie. `Parea resemnata`, a concluzionat mama artistei.
Intre timp, presa britanica scoate la iveala noi indicii despre decesul artistei."Telegraf" noteaza ca artista a fost supusa unui test medical vineri,22 iulie,cu o zi inaintea mortii,iar rezultatele au fost bune.
Dupa vestea tragica,sute de fani au trecut prin fata casei lui Amy cu gandul de a`i lasa flori si de a`i aprinde o lumanare.Printre acestia, s-au numarat si admiratori care s-au gandit ca Amy Winehouse merita sa fie omagiata cu ceea ce a iubit cel mai mult: alcoolul. Astfel, printre mormanele de flori, lumanari, scrisori si mesaje de adio s-au ratacit si cateva sticle de votca, un pahar cu vin, precum si tigari

Un comentariu: